عطار، سرچشمه حیات فرهنگی ادبیات فارسی توضیحات معاون اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی درباره تعطیلی ۳ روزه تئاتر‌های طنز و موزیکال در مشهد نمایشگاه «فَرّ و هنر» در مشهد | بازخوانی فردوسی با زبان خوشنویسی لحظه پیدا کردن بالگرد شهدای خدمت برای اولین بار از تلویزیون پخش می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز یک سریال کمدی و جنایی در تلویزیون آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاهنامه؛ افسانه‌ای برای همیشه قدردانی از جمشید هاشم‌پور در تئاتر شهر برگزاری کارگاه ویژه روایتگری  تصویری از شهدای خدمت در مشهد صددام در گیشه می‌تازد | آمار فروش فیلم‌های سینمای ایران تحسین خواننده آمریکایی در جشنواره کن نمایشگاه کتاب تهران فرصتی برای ناشران جوان است بازگشت مل گیبسون به سینمای مذهبی با فیلم «رستاخیز مسیح» افتتاحیه سیاسی کن ۲۰۲۴، از جنگ غزه و اوکراین تا سیاست‌های آمریکا رونمایی از کتاب الهه در خانه سینما
سرخط خبرها

سینما‌های کشور همچنان در انتظار اکران فیلم‌های جدید| فعلا خبری از اکران «ملاقات خصوصی» و «گیج‌گاه» نیست

  • کد خبر: ۱۳۰۱۹۱
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۲
سینما‌های کشور همچنان در انتظار اکران فیلم‌های جدید| فعلا خبری از اکران «ملاقات خصوصی» و «گیج‌گاه» نیست
در حالی که قرار بود فیلم‌هایی همچون «ملاقات خصوصی»، «گیج گاه»، «خط استوا» و «بخارست» همزمان با آغاز فصل پاییز در سینما‌های کشور اکران شوند و گیشه سینما رونق تازه‌ای بگیرد اما با گذشت بیش از ۲۰ روز از مهرماه هنوز تکلیف اکران فیلم‌های جدید بر روی پرده مشخص نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق برنامه‌ریزی قرار بود «ملاقات خصوصی» به کارگردانی امید شمس، «گیج گاه» به کارگردانی عادل تبریزی و «خط استوا» به کارگردانی اصغر نعیمی به تدریج از ششم مهر اکران شوند و در ادامه فیلم «بخارست» به کارگردانی مسعود اطیابی هم از هجدهم مهرماه به جمع فیلم‌های روی پرده اضافه شود. ضمن اینکه قرار بود فیلم «جنگ جهانی سوم» به کارگردانی هومن سیدی هم در همین ابتدای پاییز در تمام سینماها اکران شود.

اما با توجه با شرایطی که جامعه در روزهای ابتدایی مهر با آن مواجه شد، صاحبان این آثار در جلسه‌ای از اکران فیلم‌هایشان در این بازه زمانی انصراف دادند و قرار شد تا نمایش این فیلم‌ها در فرصتی مناسب انجام شود.

بعد از انصراف این فیلم‌ها مقرر شد تا آثار روی پرده به نمایش عمومی خود ادامه دهند، اما به یکباره سینماها با افت مخاطب مواجه شدند و در پی این اتفاق تصمیم بر این گرفته شد تا بلیت‌ها سینماها به مدت دو هفته به صورت نیم بها به فروش برسد.

باید دید پس از پایان زمان اعلام شده برای نیم بها بودن بلیت سینماها، چه تصمیمی برای اکران جدید گرفته خواهد شد.

منبع: فیلم نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->